TRAISTA CU SĂNĂTATE

Educarea adecvată a copilului, pe teme de alimentație și de petrecere a timpului liber, este esențială pentru formarea unui stil de viață sănătos.

Urmatorul eveniment: Conferinta

Conferinţa Prevenția obezităţii la vârsta copilăriei – Cronodieta și obiceiurile alimentare, ediția a 8-a, din cadrul programului „Traista cu sănătate. Tradiţii sănătoase pentru copii sănătoşi”, va avea loc pe data de 16 mai 2020, orele 9.00-14.00, în Aula Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iaşi. Conferința își propune să reunească un grup interdisciplinar de profesioniști și factorii de decizie interesați de prevenția obezității la vârsta copilăriei și adolescenței. Preconferință se va organiza cursul de formare medicală continuă creditat EMC. Tema cursului: ”Prevenția și managementul obezității prin intervenții în stilul de viață: concepte și practică”. Data cursului: 15 mai 2020.

Despre noi

Programul Traista cu sănătate a fost lansat la Iasi, in 2012. Este un program educaţional, dedicat copiilor şi familiilor lor, care promovează un stil de viață sănătos, cu respectarea tradițiilor locale. Are la bază dovezi științifice și este coordonat de experți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași. Este recunoscut la nivel internațional, fiind inclus în cea mai mare organizație de luptă împotriva obezității pediatrice, EPODE International Network (EIN), alaturi de programe din peste 25 de țări. Acest program poate schimba viața copiilor voștri!

  • Materiale educaționale originale
  • Filme pentru părinți și copii
  • Campanii pentru un stil de viață sănătos
  • Cercetare nutrițională profesionistă
  • Conferințe pentru prevenirea obezității
  • Concursuri școlare

În acest program, copiii învață cu ușurință care sunt elementele unui stil de viață sănătos ajutați de o traistă fermecată: Traista cu sănătate. Împreună cu personaje din lumea basmului popular, capra și cei trei ieduți, copiii vor descoperi ce este bun pentru sănătatea lor: apa curată, mâncarea sănătoasă și multă mișcare!

volunteer needed

Fii voluntar!

Să acționăm împreună!

În țara noastră, unul din patru copii are un exces de greutate. Să ne concentrăm forțele asupra prevenirii primare și să oprim copiii să devină obezi

Implică-te!

Ultimele articole

Citește ultimele noutăți și poveștile din Traista cu sănătate.

Ce sunt feculentele?

26-08-2015 / Hits:7680

Feculentele sunt alimente care conțin amidon. 

Read more

Pâine, fasole și cartofi: Cât…

25-08-2015 / Hits:18244

Pâinea, fasolea și cartofii sunt sursa noastră principală de energie. 

Read more

Voluntarii

Voluntarii noștri sunt studenți mediciniști
care se implică cu entuziasm, curaj și competență

team-avatar

Voluntarii în acțiune

Coordonator:

Societatea Studenților Mediciniști Iași

team-avatar

Voluntarii în acțiune

Coordonator:

Societatea Studenților Mediciniști Iași

team-avatar

Voluntarii în acțiune

Coordonator:

Societatea Studenților Mediciniști Iași

Partenerii nostri

  • 1
  • 2