(40) 745 603137

Concurs

Atelierul Greutatea sanatoasa 2017

Atelierul Greutatea sănătoasă

 

SCOPUL ACTIVITĂȚII: Instruirea profesorilor pentru a forma la copii un comportament sănătos privind nutriția, igiena și mișcarea. Noutatea programului consta în introducerea în programul zilnic al școlarilor din ciclul primar și al preșcolarilor a 10 minute de educație fizică. Cu această ocazie, va fi lansat proiectul Jocuri din Traista cu sănătate, care are ca scop prevenția obezității din copilărie. Atelierul face parte dintr-o serie de activități destinate menținerii greutății sănătoase (Săptămâna Greutății sănătoase) și va fi un preambul al conferinței anuale Prevenția obezitătii la vârsta copilăriei din 20 mai 2017. 

TEME: Cunoștințele despre alimente, atitudinile și comportamentele alimentare la profesorii din învățământul preșcolar și primar Orientări metodice pentru practicarea exercițiilor fizice în învățământul preșcolar și primar pentru prevenirea obezității.

 

Date de contact: Prof. Dr. Veronica Mocanu, tel. 0745603137, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  •   Locație: UMF Iași
  •   Organizator: Nutrigrup și UMF Iași
  •   Sponsori:Thinslices, Primăria Comunei Miroslava.