Comandă cărțile dorite

Ghidul Traista cu sănătate în practică este un instrument util pentru profesorii care doresc să predea disciplina opțională de formare a unui stil de viață sănătos Traista cu sănătate. Volumul cuprinde curricula la dispoziția școlii (C.D.Ș) aprobată de Inspectoratul Școlar Județean Iași și oferă sugestii de organizare a lecțiilor și activităților pe baza suportului didactic Traista cu sănătate. Tradiții sănătoase pentru copii sănătoși, autor Veronica Mocanu, 2021.    Volumul a fost realizat în cadrul Programului Traista cu sănătate. Tradiții sănătoase pentru copii sănătoși. Acesta este coordonat de Fundația Tradiții Sănătoase, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, Primăria Municipiului Iași și Nestlé for Healthier Kids.

    Traista cu sănătate – Inițiativa pentru sănătatea copiilor, implementată în Iași, a fost premiată de Comisia Europeană cu premiul I pentru cel mai bun program de educație pentru sănăteatea copiilor – 2020 EU Health Award. Proiectul educațional promovează disciplina opțională pentru formarea unui stil de viață sănătos Traista cu sănătate.

    Suportul didactic pentru disciplina opțională cuprinde opt unități de învățare, care la rândul lor abordează patru teme specifice: 1. Alimentația. 2. Activitatea fizică, 3. Igiena și 4. Valorile.  Volumul cuprinde informații, fișe de lucru, activități și povești.

    Traista cu sănătate. Tradiții sănătoase pentru copii sănătoși, Autor Veronica Mocanu, o parte din veniturile rezultate din vânzarea acestei cărții vor fi virate către Fundația Tradiții Sănătoase.