Politica de confidentialitate
FUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE considera importanta asigurarea confidentialitatii datelor personale furnizate de dumneavoastra.

Această Politică de confidențialitate are scopul de a vă informa despre modul în care prelucrăm, respectiv colectăm, folosim, schimbăm și vă protejăm datele personale, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, site-ul nostru web, precum și atunci când interacționați în orice mod cu FUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE.
1. Principiile care guvernează prelucrarea datelor cu caracter personal
– Datele dumneavoastră vor fi colectate numai în scopurile specificate, explicite și legitime. Datele nu vor fi prelucrate către terți într-un mod incompatibil cu acele scopuri.
– Datele personale vor fi exacte și, acolo unde este necesar, actualizate.
– Prelucrarea datelor dumneavoastră se va face într-un mod legal, corect și transparent.
– Toate datele dumneavoastră vor fi păstrate confidențiale și stocate într-o manieră care să asigure securitatea necesară.
– Datele dumneavoastră nu vor fi distribuite către terți decât dacă acest lucru este necesar în scopul furnizării de servicii conform acordurilor.
– Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal, rectificarea și ștergerea acestora, opoziția sau restricționarea prelucrării datelor, precum și dreptul la portabilitatea datelor.
2. Ce sunt datele cu caracter personal
Datele cu caracter personal sunt orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana vizată).
Datele cu caracter personal includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (adică utilizate în legătură cu alte date) care se referă la persoana vizată, cum ar fi numele, data nașterii, adresele, adresele de e-mail, numerele de telefon.
3. Date personale colectate
Categoriile de date personale despre dumneavoastră pe care le procesăm și modul în care le procesăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizați și la care vă abonați, de modul în care utilizați produsele, serviciile și site-ul web TRADITII SANATOASE și de modul în care ați interacționat cu TRADITII SANATOASE. Datele pe care le putem colecta despre dvs

4. Utilizarea datelor cu caracter personal
Vom folosi datele personale numai în scopul pentru care au fost colectate și vom stoca datele doar atât timp cât este necesar pentru scopul menționat mai sus.
Accesul la datele personale este strict limitat la personalul NUTRIGRUP SRL și colaboratorii NUTRIGRUP SRL care au autorizația necesară și o nevoie clar definită de utilizare a datelor.
5. Dezvăluirea datelor cu caracter personal către alți terți
În conformitate cu prevederile legale aplicabile, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate, în scopurile indicate mai sus (după caz), următoarelor entități sau terți din România sau din Europa Zona Economică:
– agenți, contractori sau furnizori de servicii care prestează servicii operaționale NUTRIGRUP SRL, precum servicii de curierat, telecomunicații, IT, plăți, procesare, instruire, stocare, arhivare, servicii de investigare legate de asistența clienților sau alte servicii către NUTRIGRUP SRL;
– daca sunteti de acord, vanzatori sau furnizori terti in legatura cu promotiile si serviciile oferite de NUTRIGRUP SRL;
– consilieri profesioniști, cum ar fi avocații;
Cu excepția cazurilor în care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastră cu caracter personal în afara Spațiului Economic European. Anumite măsuri de protecție vor fi implementate în cazul unui astfel de transfer și veți fi anunțat în consecință.
6. Securitatea prelucrării
NUTRIGRUP SRL va depune toate eforturile rezonabile pentru a vă proteja datele personale aflate în posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor măsuri rezonabile de securitate pentru a preveni accesul, colectarea, utilizarea, dezvăluirea, copierea, modificarea sau eliminarea neautorizată, precum și ca și alte riscuri similare.
În timp ce ne străduim să vă protejăm datele personale, nu ne putem asuma responsabilitatea sau asigura securitatea informațiilor pe care le transmiteți prin Internet și vă îndemnăm să luați toate măsurile de precauție pentru a vă proteja datele personale atunci când utilizați astfel de platforme. Vă recomandăm să vă schimbați frecvent parolele, să utilizați o combinație de litere și cifre și să vă asigurați că utilizați un browser securizat.
7. Drepturile dumneavoastră
Cu excepția cazului în care legea prevede altfel, aveți următoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal:
a) Să solicitați informații privind deținerea de informații personale despre dumneavoastră și, dacă da, despre ce informații sunt acestea și de ce FUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE deține/folosește aceasta.
b) Pentru a solicita accesul la informațiile dumneavoastră personale prelucrate de FUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE.
c) Să solicite rectificarea informațiilor personale pe care FUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE le deține despre dumneavoastră
d) Să solicite ștergerea informațiilor dumneavoastră personale deținute de FUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE.
e) Să vă opuneți prelucrării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal dacăFUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE are la bază un interes legitim (sau cel al unui terț) și există ceva în situația dumneavoastră specifică care vă face să doriți să obiectați prelucrării din acest motiv. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune dacă prelucrăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct.
f) Să vă opuneți luării automate a deciziilor, inclusiv analizei profilului, respectiv să nu faceți
obiectul vreunei decizii automate ca urmare a utilizării informațiilor dumneavoastră personale sau a analizei profilului dumneavoastră.
g) Pentru a solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
h) Să solicite transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal într-o formă electronică și structurată către dumneavoastră sau către o altă parte – dreptul la „portabilitatea datelor”.
i) Să vă retrageți în orice moment consimțământul cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal care sunt prelucrate de FUNDAȚIA TRADIȚII SĂNĂTOASE pe baza consimțământului dumneavoastră.
j) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).
Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus la lit. a), b) și h), vă rugăm să utilizați formularul de contact de pe site-ul nostru, www.NUTRIGRUP SRL .ro.
Pentru exercitarea altor drepturi, vă rugăm să contactați DPO NUTRIGRUP SRL la adresa de email: vmocanu@traditii-sanatoase.ro
Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa informațiile personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. de acces este în mod clar nefondată sau exagerată. De asemenea, putem refuza procesarea cererii în astfel de situații.

Politica cookie
Această politică se referă la cookie-urile utilizate, după caz, în site-urile și aplicațiile operate de compania noastră.
Această politică este completată cu Politica de confidențialitate, care include informații utile suplimentare, inclusiv scopurile și temeiurile prelucrării datelor, transferul de date, drepturile dumneavoastră etc.
Protecția adecvată a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru noi și arătăm un mare respect față de protecția datelor, confidențialitatea, securitatea și respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.
Dorința noastră este să fim cât mai clari și transparenți în ceea ce privește abordarea protecției datelor cu caracter personal. Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la vmocanu@traditii-sanatoase.ro
Ce sunt cookie-urile
Un cookie sau cookie HTTP este un fișier mic, adesea codificat, trimis de un server către un browser web (utilizator) și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către browser de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-ul va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator, echipament de pe care este accesat internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de terminalul utilizatorului către un server al companiei noastre sau către un server al unui terț.
Pentru ce sunt folosite cookie-urile?
Aceste fișiere fac posibilă, în principal, recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.
Cookie-urile oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile noastre de a oferi utilizatorilor servicii mai personalizate.
Ele sunt, de asemenea, utilizate în pregătirea de statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem modul în care un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne să îmbunătățim structura și conținutul acestora, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.
Ce cookie-uri folosim
Folosim două tipuri de cookie-uri: pe sesiune și fixe/permanente.
Cookie-urile de sesiune sunt fișiere temporare care rămân în terminalul utilizatorului până la sfârșitul sesiunii sau până la închiderea aplicației.
Cookie-urile fixe/permanente rămân pe terminalul utilizatorului pentru o perioadă determinată de parametrii cookie-urilor sau până când sunt șterse manual de către utilizator.
Cum sunt utilizate cookie-urile de către site-ul nostru
O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:
– cookie-uri strict necesare – acestea sunt folosite pentru a face munca noastră pe site mai eficientă;
– cookie-uri de performanță – acestea sunt folosite pentru a analiza modul în care funcționează site-ul nostru web și cum îl putem îmbunătăți;
– cookie-uri de funcționalitate – acestea vă ajută să vă îmbunătățiți experiența, de exemplu reamintindu-vă ce produse ați adăugat în coș;
– cookie-uri de direcționare/reclamă – acestea sunt folosite pentru a face schimb de anumite informații cu terți cu care facem reclamă, pentru a ști cum ați ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem folosi cookie-uri pentru a identifica părțile site-ului care vă interesează. Apoi folosim aceste informații pentru a vă afișa reclame și pagini care credem că vă pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu dvs. sau pentru a individualiza conținutul comunicările pe care vi le transmitem. Dacă preferați, puteți alege să renunțați la ele. Individualizarea conținutului înseamnă că acesta include informații care reflectă interesul pe care l-ați manifestat față de conținutul paginilor noastre sau ofertele sau promoțiile care credem că vă pot interesa și pentru a îmbunătăți modul în care răspundem nevoilor dumneavoastră.
Cookie-urile strict necesare și/sau tehnologiile similare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastră la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate pe site, după caz. Vă puteți seta browserul să blocheze cookie-urile, dar în acest caz anumite secțiuni ale site-ului web nu vor funcționa corect.
Acestea conțin cookie-uri cu date personale
Cookie-urile stochează informații într-un fișier text mic care permite unui site web să recunoască un browser. Serverul web vă recunoaște browser-ul până când cookie-ul expiră sau este șters. Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet (de exemplu: setările de limbă în care este accesat un site web; menținerea unui utilizator conectat la contul de webmail).
De regulă, cookie-urile sau tehnologiile similare în sine nu necesită informații personale pentru a fi utilizate și, în multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.
Cu toate acestea, există situații în care datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiență mai adaptată preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Blocarea cookie-urilor
Dacă doriți să blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site-ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncționalități sau erori în utilizarea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor vă poate împiedica:
• să faceți cumpărături online
• să vă conectați la contul dvs.
Administrarea preferințelor privind plasarea cookie-urilor
În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor și/sau a tehnologiilor similare pe terminal în mod implicit.
Sunt stocate pe perioade diferite.
Aceste setari pot fi modificate astfel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-urile sunt trimise catre terminalul sau.
Limitarea utilizării cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale site-ului web.
De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet
Cookie-urile și/sau tehnologiile similare reprezintă un punct central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe prietenoase de navigare adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator.
Respingerea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau părți ale site-urilor imposibil de utilizat.
Dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi, în condițiile legii, publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dumneavoastră, evidențiate de comportamentul dumneavoastră de navigare.
Exemple de utilizări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
– Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii.
– Oferte adaptate intereselor utilizatorilor
– Reținerea parolelor
– Reținerea filtrelor de protecție a copiilor în ceea ce privește conținutul de pe internet (opțiuni pentru modul familie, funcții de căutare sigură).
– Limitarea frecvenței difuzărilor publicitare – limitarea numărului de afișări ale unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
– Furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator.
– Măsurarea, optimizarea și adaptarea caracteristicilor de analiză – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un site web, ce tip de conținut este vizualizat și cum ajunge un utilizator pe un site web (de exemplu: prin motoarele de căutare, direct, de pe alte site-uri web etc.) . Site-urile web efectuează aceste analize cu privire la utilizarea lor pentru a-și îmbunătăți serviciile în beneficiul utilizatorilor.
Probleme de securitate și confidențialitate
În general, browserele au setări de confidențialitate integrate care oferă diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioadă de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
– Personalizarea setărilor browserului privind cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dvs. de securitate a utilizării cookie-urilor.
– Dacă sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta, dacă doriți, perioade lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.
– Dacă partajați accesul la computer, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o opțiune pentru a accesa site-urile care plasează cookie-uri și pentru a șterge orice informație de vizită la închiderea sesiunii de navigare.
Pentru a oferi funcționalități, pentru analiză și pentru publicitate, folosim serviciile următoarelor terțe părți: Google Inc.
Este posibil ca acești terți să seteze și să utilizeze cookie-uri și/sau tehnologii similare pe site-urile web și aplicațiile operate de noi, precum și pe site-uri web și aplicații, altele decât cele operate de noi.
Nu vom folosi cookie-uri în alte moduri decât cele indicate în această Politică privind cookie-urile.